Despre site

Acest proiect vizează prezentarea pe scurt a esențelor tari din principalele doctrine filosofice sau din operele principalilor gânditori ai lumii. Inițial, articolele s-au axat pe trei direcții principale: filosofia politică, filosofia economică și filosofia religiei, aceste subdiviziuni ale filosofiei fiind cele care au influențat cel mai mult evoluția societală de-a lungul veacurilor, proces care continuă și în prezent.

Ulterior, o nouă categorie, a curentelor filosofice, a fost creată. Câte un nou articol este publicat în fiecare zi de marți, fiind asigurată alternanța acestora din punct de vedere al categoriilor. De asemenea, avem și o pagină de filosofie altfel, unde publicăm viziuni filosofice.

Aici puteți consulta termenii și condițiile care sunt asociate acestui website.

Puteți urmări Espresso Filosofic atât pe Facebook, cât și pe Instagram, pagini pe care veți descoperi conținut filosofic adițional față de cel prezentat pe website.

În cazul în care doriți să publicați un articol pe Espresso Filosofic, vă rog să îmi trimiteți propunerea voastră de subiect, urmând a conveni apoi asupra detaliilor. Mă puteți contacta la următoarea adresă: dragos.calcan@espressofilosofic.ro sau pe Facebook și Instagram.

espresso filosofic

De asemenea, vă invit să vă abonați la newsletter-ul Espresso Filosofic. Acesta este trimis la fiecare sfârșit de lună și conține linkuri către toate articolele postate în luna respectivă, asigurându-vă în acest fel că sunteți la curent cu ultimele informații adăugate pe site, cât și alte informații filosofice adiționale.