Despre site

Acest proiect vizează prezentarea pe scurt a esențelor tari din principalele doctrine filosofice sau din operele principalilor gânditori ai lumii. De aici și denumirea de espresso, informația fiind una condensată, ce urmează a fi prezentată săptămânal, în ziua de marți. Cum însă filosofia este un domeniu extrem de vast, acest website se va axa pe trei principale direcții: filosofia politică, filosofia economică și filosofia religiei. În definitiv, aceste subdiviziuni ale filosofiei sunt cele care au influențat cel mai mult evoluția societală de-a lungul veacurilor, proces care continuă și în prezent. Informația este prezentată alternativ, o postare despre filosofia politică în prima săptămână, apoi, în următoarea săptămână una referitoare la cea economică și apoi o postare despre filosofia religiei.

Puteți urmări Espresso filosofic atât pe Facebook, cât și pe Google+ sau Twitter, pagini pe care veți descoperi conținut filosofic adițional față de cel prezentat pe website: alte articole filosofice, glume cu tematică filosofică și concursuri.

În cazul în care doriți să publicați un articol pe Espresso Filosofic, vă rog să îmi trimiteți propunerea voastră de subiect, urmând a conveni apoi asupra detaliilor. Mă puteți contacta la următoarea adresă: dragos.calcan@espressofilosofic.ro

espresso filosofic

De asemenea, vă invit să vă abonați la newsletter-ul Espresso Filosofic. Acesta este trimis la fiecare sfârșit de lună și conține linkuri către toate articolele postate în luna respectivă, asigurându-vă în acest fel că sunteți la curent cu ultimele informații adăugate pe site, cât și alte informații filosofice adiționale.